30 Mart 2018 Cuma


Yine bir haftanın sonundan merhabalar size :)
Bu hafta otorite dizin ile başladık staja... Romanlar bölümünü yaptık . Yanlış olan kaydı düzelttik, konu başlıklarının  aynı  olmasına  özen gösterdik.,  Ve yer numaralarını değiştirdik , amacımız bir yazarın tüm romanlarının yan yana olmasını sağlamak. Okuyuculara bir yazarın diğer eserlerini de aynı anda görme fırsatı yaratmak ...
Aslında bu iş LC ye biraz tersti, amacımız kullanıcıya kolaylık sağlamaktı. Perşembe de aynı işi yaptık ,aynı yazarın kitaplarından yan yana olmayanların yer numaralarını değiştirip yeni etiketler çıkarttık onlara. Yeniden yeni yerlerine yerleştirdik.
Perşembe gününün sonuna doğru Hande abla ile benim katalog kayıtlarımı nasıl daha iyi ve hızlı olabileceği konusunda konuştuk ve cuma günü tüm gün katalog kaydı yapmaya karar vermiştik ta kii bugün sabah 3 kayıt yaptıktan sonra sistem gidene kadar. Anlayamadığımız bir nedenden dolayı ve bütün işlerimiz aksadı ; otorite dizin ve katalog işimiz yarım kaldı . Bu esnada bizlerde raf okuması gibi işlerle meşgul olduk .
Haftaya bakalım neler olacak...
Görüşmek üzere 🤗

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder