25 Şubat 2018 Pazar

  Yine bir Cuma gününden selamlaaar :)
Stajımın ikinci haftası biraz daha çalışma temposuna alışarak geçtiği için daha keyifliydi. Bu hafta daha çok geçen haftada öğrendiğimizi pekiştirmekle geçirdik. Gazeteleri kaydedip etiketlerini yapıştırdık, ve farklı olarak da etiket rapor oluşturduk. Raporlarken bazı teknik problemler yaşadık ama sonradan halledildi neyseki. 
 Kütüphane işleri dışında Merve ablayla çok güzel bir çalışma yaptık Çarşamba günü. O bize mesleki bazı kavramlar yazdırdı ve belli süre içinde bunları araştırmamızı istedi. Araştırmamızı yaptıktan sonra sohbet havasında o kelimelerle ilgili çalışmalarımızı paylaştık. Benim için hem keyifli bi sohbet hem de verimli bir ders gibiydi. Bize kattıkların için teşekkürler Merve ablaaaa :))).
 Bu teşekküre Hande Ablayı da özellikle eklemem lazım sanırım. Çünkü bu hafta biraz çileden çıkarmış olabiliriz onu. Seviyoruz seni ablacıım :))) 
 Katalog yapma konusunda daha hızlı ve daha iyi olabilmek için hepimize belli bir kota verdi Merve Abla(Haftaya Perşembe gününe kadar 50 kayıt). 
  Umarım haftaya tekrar yazdığımda kotayı aşmış olarak mutlu bi şekilde sizlerle bunu da paylaşırım.
  Haftaya görüşmek dileğiyleeeee :)))))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder